Карготек България* направи дарение от 1800 защитни маски на Български Лекарски

...
Карготек България* направи дарение от 1800 защитни маски на Български Лекарски
Коментари Харесай

Карготек България дари 1800 защитни маски за българските медици

Карготек България* направи подаяние от 1800 защитни маски на Български Лекарски Съюз за медиците в България, които се борят с Covid-19 пандемията.

 

Глобалната пандемия подлага на съществени тествания здравните системи на доста страни по света и „ Карготек България “ се присединява към други компании и самостоятелни донори в България, които дават по този начин нужната поддръжка за българските медици. Български Лекарски Съюз ще изпрати маските на лечебни заведения, които имат най-голяма потребност.

 

“Това, от което най-вече се нуждаем в тези сложни времена, е състрадание и грижа. Гордея се, че чиновниците ни в София поддържаха концепцията да допринесем с това подаяние за нашата общественост и да помигнем на медицинските служащи. Горд съм и от обстоятелството, че компанията в България съумя в доста къси периоди да мине напълно на режим работа от къщи и резултатите ни са все по този начин на високо равнище. Така освен предпазваме себе си, само че и другите към нас, “ сподели Миклош Шмит, Глобален Ръководител на Cargotec Business Services и Управител на „ Карготек България “.

 

*Карготек България e центърът за бизнес споделени услуги на финландската Cargotec (Nasdaq Helsinki: CGCBV), световен водач в даването на високотехнологични услуги и решения за обработка на товари,
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР